Примерна поръчка в админ панела на сайта

Когато има нова поръчка, Вие получавате автоматичен имейл - известие, но все пак не е лошо да проверявате редовно блока "Поръчки", за да избегнете пропуски. 

Ето как изглежда новата ни поръчка, тя се помества най-отгоре и е със статус "Необработена".

Когато отворим новата поръчка първо виждаме данните на купувача.

А след това и данните на получател - в този случай те съвпадат, т.е. трябва да изпратим стоката директно на купувача, не  например като подарък от купувача за някой друг-на съответния адрес.

Тук виждаме заявеното количество от даден продукт, единична цена и общата стойност на поръчката.

Бутон "Добави продукт"  се използва, в случаи, когато искате да добавите към поръчката още някакъв артикул, който купувачът предварително Ви е предупредил по телефон или E-mail, че иска да добавите към поръчката му.

Виждаме какъв начина на плащане си е избрал купувачът, и ако например вече е извършил плащане по банков път, можете да отбележите поръчката като платена.

"От хронология на поръчката" пазите информация какво се случва с поръчката, това е много удобна опция, особено когато имате повече поръчки на ден.

След като сте видяли поръчката можете да изпратите примерно съобщение на клиента "Вашата поръчка е приета" и да направите статуса й "Обработва се" или "Изпратена", като за тази цел сложете тикче на "Уведоми клиента".

Ако пък не искате да пишете нищо на клиента, не активирайте тази опция.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: