Модули включени в уеб сайт пакетите

На тази страница ще намерите подробна информация за модулите които са включени в уеб сайт пакетите. Модулите са неразделна част от един уеб сайт. Всеки един уеб сайт се състои от множество модули. Системата е разделена по модули с цел да бъде по-лесна за работа. Всеки модул разполага с потребителска и административна част. Модулите са максимално оптимизирани за търсачките.

Дизайн по Ваш избор

Избор на уеб дизайн по Ваш избор

Десетки безплатни теми с различни цветове и визия. Лесно и бързо можете да смените изгледа на Вашия уеб сайт. Възможността да може да избирате собствени готови дизайни за сайта ви, ще ви позволи да може да подновявате визията му през определен период от време. Така ще покажете на посетителите, че сте ангажирани с бизнеса ви и отделяте внимание на популяризацията му. Разбирасе нека не забравяме, че системата ни ще се подновява периодично и броят на дизайните и техният външен вид винаги, ще съответства на моментните тенденции. Както например новите ни респонсив дизайни(темплейти), които отговарят на условията за мобилност на сайтовете.
24/7 помощ

Професионална помощ

Може да разчитате на професионална техническа помощ за всичките ни услуги. Ние ще ви помогнем при създаването и поддържането на Вашия уеб сайт. Било то лесен или труден проблем нашите администратори винаги ще подхождат с професионализъм и ще помогнат. Наясно сме, че много от вас може да нямат познания и да са нови в интернет технологиите. Но това е нормално ето защо знайте, че не сте сами ние сме насреща.
Форма за обратна връзка

Форма за обратна връзка

Формата за обратна връзка е полезен инструмент, който дава възможност на вашите посетители веднага да осъществят контакт с вас като ви изпратят своите въпроси, коментари и пр. директно от страницата за контакти.
Коментари

Коментари

Посетителите на вашия уеб сайт ще имат възможността да оставят своето мнение за ваши снимки, новини или продукти. Системата е напълно автоматизирана и с най-различни опции.
Оптимизация за търсачки

Оптимизация за търсачки

Сайтовете генерирани от нашата система са оптимизирани за търсачките. Всеки модул е оборудван с допълнителни настройки за по-прецизно оптимизиране.
Бързо и лесно

Aдминистрация на уеб сайта

Публикуването, споделянето и обновяването на различни видове съдържание като текст, снимки, видео и др. става бързо и лесно. Всичко е максимално опростено и интуитивно. Администрацията ни е съобразена с изискванията на повечето ни клиенти, които нямат много добри познания в поддръжката на уеб сайтове си. Ето защо сме се опитали да направим административният ни панел възможно най-лесен за боравене за да може всеки дори и хора с нулеви познания да могат да го използвате лесно.
Не е нужен програмист

Не е нужен програмист

Не е нужно да плащате на програмист или дизайнер. Нашата система ви дава възможност да генерирате напълно функционален и добре изглеждащ уеб сайт без да имате допълнителни умения.
Професионална галерия

Професионална галерия

Споделете с вашите посетители снимките от най-важните събития от вашия професионален или личен живот. Само с няколко клика можете да създадете нова галерия пълна с вашите снимки.
Модул за новини

Модул за новини

С помоща на модула за новини можете да информирате вашите посетители за всичко интересно и важно което се случва около вас или вашата компания.
Повече от един език

Повече от един език

Нашата система ви дава възможност да публикувате съдържанието на вашия уеб сайт на повече от един език. Системата ни поддържа най-широко изпозлваните езици по света.
Каталог и ел. кошница

Каталог и ел. кошница

Гъвкава система с помоща на която бързо и лесно ще създадете каталог с продукти. Благодарение на ел. кошница вашите посетители ще могат да пазаруват от вашия уеб сайт.
Лого, фон, хедър

Лого, фон, хедър

Многобройните теми които ви предоставяме ви дават възможност да смените логото, хедъра и фона на вашия уеб сайт с такива които най-много подхождат на вашите фирмени стандарти.
Ваши потребители

Ваши потребители

Всеки уеб сайт се нуждае от модул за управление на потребители. Нашата система ви дава тази възможност, регистрация на нов потребител, промяна на неговите данни, изтриване и т.н.
Подробна Статистика

Подробна Статистика

Вграденият модул за подробна статистика ще ви даде необходимата информация за броя на посещенията на вашия уеб сайт. Можете да получите информация и за прозиволен период от време.
99.9% Онлайн

99.9% Онлайн

Благодарение на мощните ни сървъри и стабилната връзка към глобалната мрежа нашата система ви гарантира 99.9% достъпност от всяка точка на планетата.
Страници

Страници

С помоща на модула за генериране на нови страници имате възможността да създадете безброй страници и да ги управлявате.
Неограничено пространство

Неограничено пространство

Предлагаме ви неограничено уеб пространство за вашите снимки, видео и текст.
Контролен панел

Контролен панел

Контролният панел ви продоставя пълен контрол над съдържанието и визията на вашия уеб сайта. Контролният панел е лесен, интуитивен и достъпен на различни езици.
ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: