Програма за партньори

Спечелете пари от интернет с 4stupki.com

Рекламирайте нашите услуги и спечелете
комисиона от това!

Искате ли да печелим пари заедно?

Станете наш партньор!

Спечелете пари от интернет без много труд.

Какво е 4Stupki.com?

4Stupki.com е иновативна система за създаване/изработване на уеб сайтове. Вече повече от 4 години нашата система успешно поддържа хиляди сайтове на български и чуждестранни клиенти. Имате възможността да спечелите добри комисионни, като рекламирате наши услуги на хора, които имат нужда от уеб сайт. В днешно време всеки, който има фирма или предлага продукти или услуги има нужда от уеб сайт. Възползвайте се от това...

Какво ще спечелите?

Рекламирайки нашите услуги печелите до 150 лева комисионна от продаден уеб сайт! Като станете наш партньор и започнете да рекламирате нашите услуги (сайтове), имате възможността да спечелите от 60 лева до 150 лева от всеки един продаден уеб сайт в зависимост от пакета уеб сайт, който клиентът си избере.

View

Промоционални пакети за изработка на уеб сайт

Всеки един от горните пакети включва професионална изработка на уеб сайт, съобразен с всички технически изисквания от към търсачките и браузърите, изцяло мобилен уеб дизайн с цветове по избор на клиента, изработка на лого, ако клиентът няма, добавяне на google карта/и с адрес на клиента, SEO оптимизация за търсачките за по-добре позициониране на сайтовете, попълване и форматиране на сайтовете с информация на клиента и др.

Всеки един от пакети за изработка на уеб сайт е на база на два основни пакета Стандарт и Професионален. Разликите между двата пакета може да видите в следващата таблица.

Как ще си получите комисионното?

Ние от 4 Стъпки ценим нашите партньори и винаги се стремим да улесним тяхната работа с рекламирането на нашите услуги. Опитваме се да измислим гъвкави решение на евентуални проблеми. Също така, искаме нашите партньори да са сигурни, че ще си получат заслуженото комисионно бързо и точно. Имате две възможности за получаване на Вашето комисионно:

1


Клиентът плаща на Вас. Вие му издавате фактура за плащането. Удържате си комисионното и останалата част плащате на нас по банков път. Ние Ви издаваме фактура за това плащане.

2


Клиентът плаща на нас (ние ще Ви предоставим нашата банкова сметка). Ние издаваме фактура на клиента. Изпращаме Ви комисионното и Вие издавате фактура на нас.

Свободни сте да изберете един от двата варианта. Ако те не Ви устройват, моля свържете се с нас и ще измислим друго, по-гъвкаво решение.

Важно: Ако сте физическо лице и не сте способни да издавате фактури, няма проблеми, пак можем да работим заедно и Вие да получавате комисионни. За повече информация свържете се с нас.

Кога може да започнете да предлагате нашите услуги?

Практически можете да започнете веднага, тъй като не се налага да правите нищо кой знае какво.

Единственото, което трябва да направите е да предлагате нашите услуги на Вашите клиенти.

Ето няколко начина, по които можете да предлагате нашите услуги:

По електронната поща:

Ако имате клиентска база данни можете да ги информирате по имейл, като им изпратите специално писмо по тази тема. Не е необходимо да споменавате нашето име. Важното е клиентът да прояви интерес и да се свърже с Вас.

На място във Вашия офис/магазин:

Може да предлагате изработка на уеб сайт на всеки един Ваш клиент, който идва на място във Вашия офис или магазин.

При клиента:

ако имате практика да посещавате редовно Вашите клиенти, можете да комбинирате двете работи едновременно и да попитате Вашите клиенти дали имат нужда от изработка на уеб сайт.

Може Вие да измислите Ваша стратегия.

Ако имате нужда от рекламни материали, като брошури, моля свържете се с нас и ние ще Ви предоставим!

Свали от тук:

Брошура 1

Свали от тук:

Брошура 2

*В празното поле в края на брошурата можете да поставите Вашия телефон за връзка

Ако имате някакви въпроси или проблеми не се колебайте да се свържете с нас:

Тел.: 0893 704484

Email: [email protected]

Регистрирайте се като Партньор

Попълнете формата по-долу с Вашите данни и натиснете бутона "Стани наш партньор". Ние ще получим Вашите данни автоматично и ще се свържем с Вас допълнително, за да уточним детайлите относно нашето съвместно партньорство.


Регистрация като партньор
Регистрацията Ви е успешна!
Ще се свържем с Вас възможно най-скоро.
ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: