Стилистично оформление на съдържание

Как да оформим стилистично нова новина?

Всеки шаблон, който използвате може да бъде оформен, както пожелаете. За целта сме Ви предоставили необходимите за това инструменти. Имате възможност да сменяте фона - цвят или снимка, да добавяте отстояние или рамка.

1. Можете да избере за фон на шаблона подходяща снимка. Обръщайте внимание на цвета на буквите, който ще подберете, за да е достатъчно четливо.

2. Фиксиран фон - тази опция служи за настройка на снимката, която сте избрали за фон на шаблона. Ако е активирана опцията, то снимката ще е статична, а ако не активирате опцията снимката ще се движи при скролване нагоре и надолу по страницата.

3. Можете да смените фона на шаблона с цвят по избор вместо със снимка. Обърнете внимание текста и фона да са в различен цвят, за да не се изгубят буквите.
Също така не забравяйте да сложите тикчето, за да активирате цвета, преди да натиснете "Запамети" 

4. Можете да сложите шаблона в рамка, или да използвате тази опция като ефект, не е задължително да се получи цяла рамка. Определяте дебелината на контура в пиксели (px), имате възможност да сменяте и света на контура. 

5. Външното отстояние, което можете да сложите (в пиксели) е разстоянието между отделните блокове.

6. Вътрешното отстояние (в пиксели) е единствено в самия шаблон и представлява разстоянието между обект (снимка, текст или др.) и границите на шаблона.

 

При натискане на опция "Копирай" автоматично ще създадете второ, абсолютно идентично, копие на шаблона. Ще бъдат запазени пропорциите на изображението, форматирането на текста и всичко, което сте задали като настройки на шаблона - оригинал.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: