Настройки на кошницата за пазаруване в онлайн магазина

Как да настроим кошницата за пaзаруване в нашия уеб сайт?

Тук можете да впишете текст, който ще се появява автоматично след завършване на покупка от страна на клиент.

Може да напишете текст с послание "Благодарим, че пазарувахте при нас", "Вашата поръчка беше успешно завършена" и т.н.

Тук можете да добавите обща информация към клиента, която важи за поръчките. Например "Ще се свържем с Вас по телефона, за да потвърдите поръчката си", или "Поръчката Ви ще бъде оформена и изпратена в рамките на 24 часа", "Поръчката Ви ще бъде при вас утре" и т.н.

Имате възможност да прибавите общи условия към уебсайта си, като преди да могат да потвърдят поръчката си, посетителите първо ще трябва да се съгласят с общите условия. Като направите тази опция Активна, трябва да сложите линк към страницата с общи условия.

Имате контрол над това кой може и кой не може да пазарува от уебсайта Ви. При слагане на отметката, Вие позволявате на всички да могат да купуват. Ако не сложите отметка, то само регистрирани в сайта Ви потребители ще могат да пазаруват, на останали ще излиза следното съобщение:

Начини на плащане

Ако искате клиентите Ви да имат възможност да плащат чрез банков превод, можете да активирате тази опция, като трябва предварително да попълните полетата с информация за личната Ви банкова сметка.

Втората опция, която можете да активирате е плащане чрез Наложен платеж. 

И третата възможна опция е плащане чрез PayPal. Трябва да изберете валутата, както и да въведете имейла, с който сте регистрирани в PayPal.

Скривайки допълнителната колона, няма да има допълнително странично меню, а съдържанието на страницата ще бъде центрирано.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: