Конфигурация - промяна на цветовете на темата

Как да сменим цветовете на темата на сайта?

За Ваше по-голямо удобство, блока за смяна на цветовете е разделен на части - съответно - Хедър /най-горе/ , Допълнително меню /вляво/, Съдържание /вдясно/, Футър /Най-отдолу/.

При клик върху "Change Color", например за хедър, излиза палитра с цветове, всеки отговарящ за определена част от хедъра - Фонов цвят на менюто, цвят на букви и т.н.

При клик върху даден цвят, който искате да смените се появява гама, от която можете да настроите напрактика всякакъв цвят. Дори можете да го направите прозрачен, колкото пожелаете, от плъзгащата лента. Както се вижда в примера, сме направили синия свят с прозрачност 0.50 .

В малкото поле точно до плъзгащата лента е кода на дадения цвят. Ако имате например код за определен друг цвят просто го заместете с текущия. Кликнете встрани от малката палитра за потвърждаване. Можете да смените всички цветове по същия начин. След това кликнете встрани от палитрата, за да излезете от нея. Натиснете "Запази", за да запазите всички промени.

Ако решите, че не сте избрали правилния цвят след като видите резултата в сайта си, можете да се върнете към оригиналния цвят за темата, натискайки бутон "Върни промените". След това процедурата е същата, кликате веднъж встрани, за да излезнете от палитрата, после бутон "Запази".

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: