Изработка на уеб сайт за спа център

Демо уеб сайт за 
спа център

Разгледайте едно предложение от нашите дизайнери за портфолио уеб сайт за спа център. Хармонично подбрани цветове и шаблони, които придават завършена визия на уеб сайта, като го правят същевремнно красив и функционален. Уеб сайта е Вашата визитка, затова ни се доверете, с визия като тази, вероятността да привлечете нови клиенти нараства! Стандартните инфрормация и снимки могат да бъдат изцяло заменени с Ваши, както и цветовата гама да бъде настроена според Вашите лични прдпочитания или фирмена идентичност.

Подходящ за:

  • сайт за спа център
  • сайт визитка масажно студио
  • фирмен уеб сайт на спа студио 
  • портфолио сайт на козметично студио
  • и др.
1

допълнителни страници


Можете в реално време да контролирате съдържанието на уеб сайта си като добавяте, редактирате или триете страници и подстраници, посредством административния си панел, до който имате пълен достъп. 

2

страница за Контакти


В страницата с контакти попълнете вярна и точна информация за връзка с Вас. Можете да добавите и Google карта, която ще улесни допълнително клиентите да открият Вас и обекта Ви. От удобната форма за запитвания можете да получавате бързи въпроси от клиенти.

3

Галерия от снимки


В Галерия можете да качвате снимки в отделни тематични албуми. Добавяйте редовно нови снимки в галерията, така ще поддържате сайта си постоянно актуален. Качете снимки от интериора на обекта, снимки  на екипа, доволни клиенти и т.н. 

4

Динамични шаблони


Посредством множеството динамични красиви шаблони можете да създадете чудесна визия за уеб сайта си дори сами. Просто си изберете шаблон и заместете информацията по подразбиране с Ваша.

5

Допълнителни Езици


Можете да добавяте различни езици към уеб сайта си, което дава възможност да спечелите по-широка аудитория от клиенти. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете лесно да добавяте различни функционалности като статисики за посещения. За по-добра комуникация с клиентите можете да добавите чатове. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други. 

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: