Изработка на сайт за недвижими имоти

Демо уеб сайт за 
недвижими имоти

В демото можете да видите един красив и в същото време напълно функционален уеб сайт за недвижими имоти. Визията е подбрана от нашите дизайнери, като изборът на цветове и функции в този случай придава един семпъл но стилен краен резултат. Стандартната информация, снимки и цветове могат да бъдат изцяло персонализирани с Вашите, като дори се създаде изцяло нова визия, според Вашите лични изисквания и стандарти на фирмата.

Подходящ за:

  • сайт за недвижими имоти
  • сайт портфолио за имоти
  • сайт визитка за фирма за недвижими имоти
  • сайт за обяви за имоти
  • и др.
1

допълнителни страници


Можете да добавяте нови страници и да управлявате вече създадени. Добавянето на подстраници допълнително прави още по-подреден изгледа на уеб сайта. 

2

страница за Контакти


Страницата, която ще даде на посетителите нужната информация за връзка с Вас като телефон, e-mail, факс, както и Google карта с точната локация на вашият бизнес. Чрез удобната за ползване форма за обратна връзка ще получавате бързи запитвания относно услуги, продукти и други въпроси.

3

Галерия от снимки


В Галерия можете да качите снимки като ги разделите в албуми с различна тематика. Тук може да представите Ваши обекти, проекти, събития, екип и т.н. под формата на снимки.

4

Динамични шаблони


Готовите шаблони позволяват много лесно да постигнете чудесна визия за уеб сайта си. Само чрез заместване на стандартната информация и снимки с Вашите и промяна на няколко цвята, ще имате сайт, сякаш правен от дизайнер.

5

Допълнителни Езици


Имате възможност да добавяте още езици към вашият уеб сайт. Като това дава възможност Ваши потенциални клиенти чужденци да изберат Вас пред други конкуренти от бранша. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете да функционалности към уеб сайта си намеример като статисики за посещения. За по-добра комуникация с клиентите можете да добавите чатове. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други. 

още демо сайтове

Можете да разгледате още професионално изработени предложения за тематични демо сайтове.

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: