Изработка на уеб сайт за цветарски магазин

Демо уеб сайт за 
цветарски магазин 

От демо уеб сайта можете да се запознаете с една примерна визия за уеб сайт за цветарски магазин. В демото можете да разгледате някои от функционалностите, използвани за конкретното демо. Разбира се, стандартната информация в демото може да бъде изцяло заменена с Вашата. Както и може лесно да промените цветовата гама, според своите дизайнерски изисквания или фирмени стандарти.

Подходящ за:

  • сайт портфолио за цветарски магазин
  • онлайн магазин за цветя
  • фирмен уеб сайт на магазин
  • сайт визитка на магазин
  • и др.
1

допълнителни страници


Имате пълен контрол над страниците в уеб сайта си, като можете да добавяте, редактирате и триете по всяко време. Може да добавите всички страници и подстраници, нужни за описанието на услугите, които предлагате,  дейностите извършвани от Вас, условия и т.н.

2

страница за Контакти


От страницата с контакти бъдещите Ви клиенти ще могат да намерят данни за връзка с Вас, така че е от изключителна важност тя да е попълнена коректно. Също така, можете да поставите Google карта, която да показва точната локация на Вашия бизнес. Формата за обратна връзка улеснява посетителите да пускат бързи запитвания относно услуги, срокове на изпълнение на поръчки и други въпроси.

3

Галерия от снимки


В Галерията качете всички материали, свързани с дейността Ви. Можете да разпределите снимките в тематични албуми - Вашият екип, снимки на магазина, доволни клиенти, готови поръчки - букети, кошнички с цветя и т.н.  

4

Динамични шаблони


Благодарение на системата от готови динамични шаблони можете дори сами да създавате ефектни страници. Просто си избирате шаблон, местите с мишката и поставяте. След което остава само да заместите текстовете и снимките с Вашите.

5

Допълнителни Езици


Имате възможност уеб сайтът Ви да е преведен на повече от един език. Така можете да увеличите кръга от клиенти. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете да добавите различни функционалности към уеб сайта си, като например статистики за посещения, чатове, които биха помогнали за по-добра комуникацията с клиенти и други

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: