Изработка на сайт за мобилни телефони

Демо уеб сайт за 
мобилни телефони

От демото можете да се запознаете с една примерна версия на онлайн магазин за мобилни телефони. Напълно функционален дизайн, с подбрани цветове и структура, отговарящи на съвременните изисквания за един уеб сайт. Платформата дава възможност за продажби директно от уебсайта с бутон "Купи". Стандартната информация може да бъде изцяло заменена с Ваша, както и цветовата гама да бъде изцяло съобразена с фирмените ви стандарти или предпочитания. 

Подходящ за:

  • сайт визитка за магазин за мобилни телефони
  • онлайн магазин за мобилни телефони
  • онлайн магазин за аксесоари за мобилни телефони
  • сайт за смарт устройства
  • и др.
1

допълнителни страници


От административния панел имате пълен контрол над страниците в уеб сайта. Можете да добавяте, променяте и триете страници и подстраници, като въведете и подредите цялата информация, свързана с Вас и Вашата дейност

2

страница за Контакти


В страницата с контакти можете да въведете цялата информация, нужна на бъдещите ви клиенти, за да се свъжат с вас, както и да Ви намерят. Посредством Google картата, която можете  да поставите в уеб сайта си, ще улесните още повече Вашите клиенти, като ще им покаже точната Ви локация

3

Галерия от снимки


В Галерията можеда да подредите в озаглавени албуми всички снимки, свързани с Вас и дейността Ви. Например снимки на екипа, снимки на доволни клиенти, партньори обекти и т.н.

4

Динамични шаблони


С помощта на множеството динамични шаблони можете да създадете уникален дизайн за уеб сайта си и то само с няколко клика.Просто си харесвате шаблон, "издърпвате и поставяте" и след това замествате стандартните снимки и информация с Ваши!

5

Допълнителни Езици


Имате възможност да добавяте повече от един език към вашият уеб сайт. Това дава възможност да изнесете бизнеса си извън пределите на страната. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Системата позволява да добавяте различни удобства към уеб сайта си като броячи за посещения, статистики, както и чатове, които ще улеснят допълнително комуникацията с клиенти.

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: