Изработка на уеб сайт за пицария

Демо уеб сайт за пицария

От демото можете да се запознаете с примерен уеб сайт за пицария. Нашите дизайнери са изработили професионален дизайн, отговарящ на всички изисквания за един съвременен модерен уеб сайт. Демо уеб сайта е подходящ, както за вашата пицария, така и за заведение за бързо хранене или ресторант. Цялата налична информация може да бъде заменена с Ваши текстове и снимки. Както и Вие определяте цветовата гама на уеб сайта си, така че да отговаря на Вашите лични и фирмени изисквания. 

Подходящ за:

  • фирмен уеб сайт за верига за бързо хранене
  • уеб сайт за пицария
  • портфолио уебсайт на ресторант
  • уеб сайт визитка за заведение
  • и др.
1

допълнителни страници


От административния панел а уеб сайта си можете да контролирате всички страници, като добавяте, редактирате и триете. Въведете цялата информация важна за Вас и Вашата дейност, като това ще помогне на посетителите да се запознаят с Вас, а това да ги превърне в потенциални клиенти.

2

страница за Контакти


 Страницата, която ще дава информация за връзка с Вас на Вашите бъдещи клиенти. Платформата предоставя възможност да поставите Google карта. Това ще улесни много Вашите клиенти да Ви открият, ако ви посещават за първи път. Разполагате и с удобна форма за запитвания, чрез която можете да получавате бързи въпроси.

3

Галерия от снимки


В Галерия можете да поместите всички снимки, свързани с дейността Ви и да ги разпределите в албуми. Тук можете дори да си направите онлайн меню и да качите снимки на ястия с кратко описание към всяко например.

4

Динамични шаблони


Благодарение на лесната за работа шаблонна система можете дори сами да придадете дизайнерски вид на своя уеб сайт.  Просто местите с мишката избрания шаблон и поставяте. След което остава само да заместите текстовете и снимките с Вашите.

5

Допълнителни Езици


Имате възможност да добавяте няколко езика  към Вашият уеб сайт. Така можете да разширите аудиторията си от бъдещи клиенти.  Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете лесно да добавите различни функционалности към уеб сайта си, като статистики за посещения, чатове, които биха помогнали за по-добра комуникацията с клиенти. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други такива. 

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: