Изработка на уеб сайт за продажба на бижута

Демо уеб сайт за 
бижута

Тук ще Ви представим един стилен примерен онлайн магазин за бижута. Благодарение на гъвкавата ни платформа нашите дизайнери са постигнали чудесно съчетание между функции и визия. Интуитивния дизайн подканва клиента да разгледа  онлайн магазина и може да закупи артикул изключително лесно, чрез натискане на бутона "Купи". В "кошницата" се запазват неговите покупки преди потвърждаване на поръчката.

Цветовете и дизайна на това демо могат напълно да бъдат променени, така че да съответстват изцяло на Вашата фирмена идентичност и да отговарят на вашите лични дизайнерски виждания.Подходящ за:

  • сайт за бижута
  • сайт визитка на магазин за бижута
  • онлайн магазин за бижута
  • онлайн магазин за аксесоари
  • и др.
1

допълнителни страници


Можете да добавяте и триете страници в реално време. Добавете в страниците снимки и качествен текст, като опишете най-важното, което интересува Вашите потенциални клиенти. Като например страница "Общи условия", "Доставка", "Връщане и замяна на стока" и т.н.

2

страница за Контакти


Страницата с контакти е важно да бъде попълнена коректно. Напишете Вашите телефони, e-mail, както можете да впишете адрес на магазините си или шоурум. Разполагате с форма за обратна връзка, чрез която да получавате кратки запитвания от клиенти. Можете също така да поставите Google карта, която да дава точен адрес на ваш/и обект/и.

3

Галерия от снимки


В Галерията можете да добавяте нови албуми, които да озаглавите тематично. От административния панел можете постоянно да поддържате актуална Галерията като качвате снимки на например доволни клиенти, Вашия екип, снимки от шоурума или магазина и т.н.

4

Динамични шаблони


Имате пълен достъп до административния панел на личния си уеб сайт, както и разполагате с многобройни инструменти, чрез които да постигнете впечатляваща визия за онлайн магазина си. Динамичните шаблони се използват изключително лесно. Просто хванете и провлачете избран шаблон в полето, след това заменете снимките и текста по подразбиране с Ваши.

5

Допълнителни Езици


Можете да преведете уеб сайта си на няколко езика, като по този начин ще привлечете по-широк кръг от клиенти.Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете да добавите различни инструменти, които да ви помогнат да следите посещенията на уеб сайта, както и да подобрите комуникацията си с клиентите като добавите чат в реално време. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други. 

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: