Изработка на сайт за строителни услуги

Демо уеб сайт за 
строителни услуги

От демо уеб сайта можете да се запознаете с един професионално изготвен дизайн за уеб сайт за строителни услуги. Цветовете и функционалностите са съобразени със съвременните изисквания за един модерен уеб сайт, който да е същевременно красив, удобен за посетителите и функционален. Разбира се, дизайна и цветовете могат да бъдат променени според Вашите фирмени стандарти или предпочитания. Както и стандартните снимки и информация да бъдат заменени изцяло с Вашите

Подходящ за:

  • уеб сайт за строители
  • сайт визитка за строителна бригада
  • сайт за ремонтни дейности
  • сайт визитка инженери
  • портфолио сайт строителни фирми
  • и др.
1

допълнителни страници


Тъй като имате пълен достъп до административния панел на Вашия уеб сайт, можете по всяко време да нанасяте промени на съществуващите вече страници, както и да добавяте нови страници и подстраници, където да въведете цялата информация за Вас, нужна на клиента.

2

страница за Контакти


В страницата с контакти е важно да въведете точна информация за връзка с Вас - телефон, факс, email, както и Google карта, която да изобразява точния адрес на Вашия бизнес. Това ще създаде допълнтелно доверие от страна на клиента към Вас, както и ще го улесни допълнително. 

3

Галерия от снимки


В Галерия можете да систематизирате в албуми всичкия снимков материал, свързан с дейността Ви, като например техника с която работите, завършени обекти, дейности, събития, и други.

4

Динамични шаблони


Системата от разнообразни и лесни за работа готови шаблони позволява да създадете дизайнерска визия на всяка една страница от уеб сайта Ви. Просто "издърпвате и поставяте" даден шаблон, след което замествате стандартната информация с Ваша. Променяте няколко цвята и имате една напълно нова визия!

5

Допълнителни Езици


Имате възможност да добавяте няколко езика към Вашия уеб сайт. Това дава възможност да спечелите и клиенти чужденци - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете лесно да добавите различни функционалности като статистики посещения на сайта Ви, чатове, които биха подобрили комуникацията с клиенти. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други.

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: