Изработка на сайт за танцова школа

Демо уеб сайт за 
танцова школа 

Запознайте се с модерната визия на един демо уеб сайт за танцова школа. Съчетанието между цветове и функционалност дават завършен и приятен краен вид на сайта. 

Стандартните снимки и информация могат изцяло да бъдат заменени с Ваши, както и могат да бъдат добавени още страници, в които да опишете дейността си.

Цветовете и дизайна могат да бъдат променени според Вашите предпочитания и  стандарти. 

Подходящ за:

  • сайт за танцова школа
  • сайт визитка учител по танци
  • уеб сайт на танцова формация
  • уеб сайт за уроци по танци 
  • и др.
1

допълнителни страници


Можете да добавяте, обновявате и триете страници, като въведете цялата информация, която е важна за Вашата фирма, както и какво можете да предложите на своите клиенти. Важно е да оформите страниците добре и да ги попълните с качествена информация. Това ще увеличи възможността клиента да избере именно Вас.

2

страница за Контакти


В страницата с контакти попълнете вярна и точна информация за връзка с Вас. Можете да поставите и Google карта, която ще улесни допълнително клиентите да открият Вас и Вашите обекти. От удобната форма за запитвания можете да получавате бързи въпроси от клиенти.

3

Галерия от снимки


В Галерия можете да качвате снимки в отделни тематични албуми. Имате пълен достъп до административен панел което позволява да поддържате актуален своя уеб сайт като добавяте редовно нови снимки в галерия и показвате на посетителите Вашия екип, доволни клиенти, събития, зала и т.н.

4

Динамични шаблони


Разполагате с множество динамични шаблони, чрез които имате възможност да придадете уникална визия, както и функционалност на всяка страница от Вашия уеб сайт. Просто си избирате шаблон, поставяте го и заменяте стандартната информация с Ваша.

5

Допълнителни Езици


Можете да добавяте различни езици към уеб сайта си, което дава възможност да популяризирате бизнеса си извън пределните на страната. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете лесно да добавяте различни функционалности като статистики за посещения. За по-добра комуникация с клиентите можете да добавите чатове. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други. 

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: