Изработка на сайт за дограма

Демо уеб сайт за дограма

Запознайте се с една примерна визия на уеб сайт за дограма. Нашите дизайнери са подбрали цветове, дизайн и функционалности, като са постигнали един добър краен резултат. Уеб сайт, който още от начало впечатлява посетителя и предразполага да разгледа съдържанието. Разбира се, стандартната информация и снимки по подразбиране, могат да бъде заместени с Ваши. Също така, цветовете могат да бъдат променени според фирмената Ви идентичност.

Подходящ за:

  • сайт портфолио за дограма
  • фирмен уеб сайт
  • сайт визитка на фирма за дограма
  • уеб сайт за дограма 
  • и др.
1

допълнителни страници


Имате пълен контрол върху съдържанието в уеб сайта Ви, като можете по всяко време да редактирате, добавяте и триете страници и подстраници във Вашия уеб сайт. Добавете текст и снимки, за да оформите сайта си и да дадете подробна информация на посетителите за Вас. 

2

страница за Контакти


В страницата за контакти трябва да попълните данни за връзка с Вас, за да могат клиентите да се свързват лесно с вас. Страницата разполага с форма за запитвания, чрез която можете да получавате бързи запитвания. Google  картата пък ще улесни максимално потенциалните Ви клиенти, понеже ще показва точна локация на Вашия бизнес.

3

Галерия от снимки


В Галерия можете да дадете информация за себе си под формата на снимков материал. Можете да разделите снимките в албуми, които да озаглавите тематично.  Добавете снимки на екипа, снимки от събития, доволни клиенти, завършени обекти и др.

4

Динамични шаблони


Системата разполага с множество динамични шаблони, които дават възможност вие сами да определяте визията на уеб сайта си. Просто си изберете шаблон и след това заместете информацията по подразбиране с Ваша.

5

Допълнителни Езици


Имате възможност да добавяте още езици към вашият уеб сайт. Това ще позволи да имате по-голяма аудитория от потенциални клиенти. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете да добавите различни удобства към уеб сайта си като например статистики за посещения, чатове, които биха подобрили комуникацията с клиенти и др.

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: