Изработка на сайт за транспортни услуги

Демо уеб сайт за транспортни услуги

В това демо Ви представяме една примерна визия за фирмен сайт или сайт визитка, подходящ за фирми, занимаващи се с транспорт, логистика и разнос. Демото е разработено от нашите професионалисти с цел да се запознаете с дизайна и с част от функционалностите, с които системата разполага. Разбира се, цялата информация и снимки в демото могат да бъдат заменени с Вашите, като можете да персонализирате още повече новия си уеб сайт, като смените изцяло цветовете, съобразено с фирмената Ви идентичност.

Подходящ за:

  • сайт визитка за фирма за транспорт
  • сайт куриерски услуги
  • сайт визитка за фирма за логистика
1

допълнителни страници


В административния панел имате постоянен достъп и контрол над всяка една страница от уеб сайта Ви-можете в реално време да добавяте, редактирате и триете страници и съдържание. Можете да добавите и подстраници, като по този начин можете да създадете напълно подреден и функционален сайт.

2

страница за Контакти


Страницата за контакти ще предостави информация за връзка с вас - телефони, e-mail, факс, както и гоогъл карта за точното местоположение на фирмата. Страницата разполага и с удобна форма за запитване, чрез която можете да получавате бързи запитвания относно услуги, събития, продукти и други въпроси.

3

Галерия от снимки


В Галерията можете да създавате озаглавени албуми и да добавяте в тях снимки. С тези албуми може да покажете резултата от извършваната от Вас дейност във вид на изображения. Вашият екип, камиони, база, доволни клиенти и т.н.

4

Динамични шаблони


Можете да избирате сред десетки готови динамични шаблони, с които лесно може да оформите всяка една страница на Вашия уеб сайт по уникален начин. Работата с шаблоните е много лесна само "издърпвате" желания шаблон в полето на страницата в административния панел и замествате информацията по подразбиране с Вашата!

5

Допълнителни Езици


При нужда от повече езици, системата дава възможност уеб сайта Ви да бъде преведен, което ще подпомогне за още по-добрия имидж на фирмата Ви, а и за по-добрата комуникация на чуждестранните посетители с уебсайта Ви. Част от наличните езици са: Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


За максимално удобство, можете лесно да добавяте различни функционалности към уеб сайта си, като статистики за посещения, чатове, които биха подобрили комуникацията с клиенти. Може да добавите и рекламни кодове за реклама в Google adwords и други подобни инструменти.

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: