Изработка на уеб сайт за нощен клуб

Демо уеб сайт за 
нощен клуб

В демото можете да разгледате съвременна и модерна визия за уеб сайт визитка, изработена от нашите дизайнери. Тази визия е изключително подходяща за Вашия нощен клуб, бар, дискотека или кафене. Стилен сайт, който привлича вниманието на потенциалните Ви клиенти. Цветовата гама може да бъде изцяло заменена и съобразена с цветовете на интериора или фирмените стандарти на Вашето заведение. Както и снимковия материал и текстове ще бъдат заменени с Ваши.

Подходящ за:

  • сайт за заведение
  • сайт портфолио за бар
  • уеб сайт за нощен клуб
  • сайт визитка за нощен бар
  • фирмен уеб сайт на заведение
  • и др.
1

допълнителни страници


Добавяйте нови страници, в които да опишете максимално добре всичко, свързано с бизнеса Ви. Можете да контролирате всички страници от административния панел на уеб сайта си в реално време, като триете, редактирате или добавяте нови страници, когато пожелаете.

2

страница за Контакти


Страницата с контакти е от изключителна важност за Вас, защото тя ще съдържа информация за връзка с вас - телефони за резервации, форма за запитвания, както и възможност да добавите Google карта, която да посочва точна локация на Вашето заведение.

3

Галерия от снимки


В Галерия можете да качите снимки като ги разделите в албуми с различна тематика. Тук може да добавите снимки от Ваши обекти, събития, партита, персонал

4

Динамични шаблони


Готовите шаблони позволяват много лесно да постигнете дизайнерска визия за уеб сайта си дори сами. Просто избирате шаблони и след това замествате информацията и снимките по подразбиране с Ваши.

5

Допълнителни Езици


Имате възможност да добавяте още езици към вашия уеб сайт. Това позволява да спечелите по-голяма аудитория. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете да функционалности към уеб сайта си например като статистики за посещения.  Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други. 

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: