Изработка на уеб сайт за консултанти

Демо уеб сайт за 
консултанстски услуги

В демо уеб сайта можете да видите примерна визия за уеб сайт за консултантски услуги. Визията е стилна и семпла, като същевременно предразполага посетителя да остане и да разгледа сайта. Информацията и снимките по подразбиране могат да бъдат изцяло заменени с Ваши, както и цветовата гама да бъде съобразена с фирмената Ви идентичност. 


Подходящ за:

  • сайт за консултанти
  • фирмен уеб сайт за консултанти
  • сайт визитка за консултантска фирма
  • портфолио сайт за услуги
  • и др.
1

допълнителни страници


От личния си административен панел можете да контролирате всяка една страница от уеб сайта си. Редактирате, триете и добавяте нови страници в реално време. Добавете всички нужни страници, с помощта на които да запознаете посетителя с Вашата фирма. 

2

страница за Контакти


От страницата с контакти посетителят получава информация за  връзка с Вас. Ето защо е изключително важно да въведете точни данни. Освен това, можете да поставите и Google карта, която да посочва адреса на офиса Ви. Чрез лесната да използване форма за обратна връзка ще получавате бързи запитвания относно услуги, продукти и други въпроси.

3

Галерия от снимки


В галерията можете да триете и създавате нови озаглавени албуми, в които да качите снимки. Направете отделни тематични албуми и добавяйте редовно нови снимки . 

4

Динамични шаблони


Системата от готови шаблони Ви предоставя възможността сами да създавате чудесни дизайни. Само с няколко клика, няколко добре подбрани снимки и текст можете да продадете дизайнерска визия на всяка страница от уеб сайта си.

5

Допълнителни Езици


Благодарение на това, че уеб сайтът Ви може да поддържа няколко езика, имате възможността да достигнете до повече клиенти. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете лесно да добавяте различни функционалности към сайта като статистики за посещения. За по-добра комуникация с клиентите можете да добавите онлайн чатове. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други. 

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: