Изработка на сайт за сватбена агенция

Демо уеб сайт за 
сватбена агенция

От демото можете нагледно да се запознаете как би изглеждал новият Ви фирмен уеб сайт или сайт визитка за сватбена агенция. Визията и функционалностите, които нашите дизайнери са подбрали за конкретното демо представят част от многото възможности на системата ни за изработка на сайтове. Разбира се стандартната информация в демото може да бъде изцяло заменена с Вашата. Както и може лесно да промените цветовата гама по своите изисквания и стандарти на фирмата Ви.

Подходящ за:

  • сайт визитка за сватбена агенция
  • онлайн магазин за булчински аксесоари
  • онлайн магазин за сватбени аксесоари
  • сайт за организиране на събития
  • и др.
1

допълнителни страници


По всяко време можете да изтривате, редактирате и добавяте нови страници, нужни за описанието на продуктите и дейностите, извършвани от вашият бизнес. Можете да добавите и други страници с допълнително съдържание с цел по-подробно запознаване на посетителите с Вашата дейност.

2

страница за Контакти


Страницата, която ще даде информация за връзка с Вас и ще насочи посетителите към съответната локация на Вашият бизнес, посредством опции като гоогъл карта за точното местоположение на фирмата. Форма за обратна връзка за да може да получите бързи запитвания относно услуги, продукти и други въпроси.

3

Галерия от снимки


В Галерия, можете да качите целия снимков материал, описващ дейността и екипа Ви, като лесно можете да систематизирате снимките в озаглавени албуми, като например завършени обекти, дейности, екип, събития и други.

4

Динамични шаблони


Посредством системата ни от готови и лесни за използване шаблони лесно може да структурирате всяка една страница на вашият уеб сайт. Просто местите с мишката и поставяте. След което остава само да заместите текстовете и снимките с вашите.

5

Допълнителни Езици


Имате възможност да добавяте повече от един език към вашият уеб сайт. Това дава възможност да изнесете бизнеса си извън пределите на страната. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете лесно да добавите различни функционалности за Ваше удобство, като статистики за посещения, чатове, които биха помогнали за комуникацията с клиенти. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други такива. 

още демо сайтове

Можете да разгледате още професионално изработени предложения за тематични демо сайтове.

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: