Изработка на сайт за хотели

Демо уеб сайт за 
хотели

Професионално изработено Демо на уеб сайт за хотели. Тук може да видите едно предложение за това как може да изглежда новия Ви уеб сайт за Вашия хотел. Демо сайтът е изработен от нашите дизайнери и специално съобразен нуждите от функционалност на хотелиерите, като например лесна форма за резервация директно през сайта Ви! Чрез демото можете да се запознаете нагледно с част от възможностите, които предлага системата ни. Разбира се стандартната информация в демото може да бъде изцяло заменена с вашите текстове и снимки. Както и може лесно да промените цветовата гама по своите изисквания и според фирмените Ви стандарти.

Подходящ за:

  • Фирмен Сайт за хотел
  • Сайт за къща за гости
  • Сайт за спа център
  • Сайт визитка за хотел
  • Портфолио уеб сайт на комплекс
  • и др.
1

допълнителни страници


Може да добавите всички страници нужни за описанието на фирмата, продуктите и дейностите извършвани от Вашият бизнес. Можете да добавяте, редактирате и триете страници по всяко време. 

2

страница за Контакти


Страницата, която ще носи информация за контакти с вас - телефони, e-mail, факс, работно време, както и  гоогъл карта за точното местоположение на фирмата. Формата за обратна дава възможност на посетителите бързо и лесно да Ви изпращат запитвания услуги, продукти и други въпроси.

3

Галерия от снимки


В Галерия можете да добавяте и триете в реално време снимки и албуми, свързани със сферата на дейността Ви. Тук може например да изобразите резултата от извършванта от вас дейност във вид на изображения. Завършени обекти, дейности, събития и други.

4

Динамични шаблони


Посредством интуитивната системата от готови шаблони, можете лесно да оформите красиво и същевременно функционално всяка една страница в уеб сайта Ви. Просто местите с мишката и поставяте. След което остава само да заместите текстовете и снимките с вашите.

5

Допълнителни Езици


Имате възможност да добавяте повече от един език към вашият уеб сайт. Така можете да изнесете бизнеса си на още по-високо ниво, като имате представяне извън пределите на страната. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете лесно да добавите различни удобни за вас функционалности като статисики за посещения, чатове, които биха спомогнали за още по-добра комуникацията с клиенти. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други такива. 

още демо сайтове

Можете да разгледате още професионално изработени предложения за тематични демо сайтове.

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: