Изработка на сайт за адвокатска кантора

Демо уеб сайт за 
адвокатска кантора

Тук можете да видите едно професионално изработено Демо на фирмен уеб сайт за адвокатска кантора. Чрез демото имате възможност да се запознаете нагледно с визията на сайта и с част от възможностите, използвани за направата на конкретното демо, които предлага нашата система за изработка на уеб сайтове. Разбира се, стандартната информация в демото може да бъде изцяло заменена с Вашите снимки, текстове, както и цветовата гама да бъде изцяло променена и съобразена със стандартите на фирмата Ви.

Подходящ за:

  • уеб сайт за адвокатска кантора
  • сайт за консултанстски услуги
  • сайт визитка за юридически услуги
  • портфолио сайт за адвокати
  • и др.
1

допълнителни страници


Можете да създавате нови страници, където да опишете всичко свързано с дейността, продукта или фирмата Ви. Както и редица други страници и постраници, които биха помогнали на посетителите да се запознаят със сайта ви.

2

страница за Контакти


Страницата, която ще даде на посетителите информация за връзка с Вас както и съответната локация на вашият бизнес. Системата предлага редица опции като гоогъл карта за точнто местоположение на фирмата. Форма за обратна връзка улеснява посетителите, защото могат да Ви изпращат бързи запитвания относно услуги и други въпроси.

3

Галерия от снимки


В Галерия можете да систематизирате в албуми всичкия снимков материал, свързан с дейността Ви, като например завършени обекти, дейности, събития, и други.

4

Динамични шаблони


Посредством системата ни от много разнообразни готови шаблони лесно може да проектирате всяка една страница на вашият уеб сайт, така сякаш е изработена от професионалист! Просто местите с мишката и поставяте. След което остава само да заместите текстовете и снимките с вашите.

5

Допълнителни Езици


Имате възможност да добавяте няколко езика към Вашия уеб сайт. Това дава възможност да изнесете бизнеса си извън пределите на страната. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете лесно да добавите различни функционалности като статистики за посещения на сайта Ви, чатове, които биха подобрили комуникацията с клиенти. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други такива. 

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: