Изработка на сайт за мебели

Демо уеб сайт за мебели

Запознайте се с една примерна визия, разработена от нашите дизайнери, за фирмен уеб сайт визитка за мебели, с възможност за директни продажби. В демото можете да разгледате част от функционалностите, които присъстват в този сайт, като например кошница с избрани продукти, методи на плащане и други. Разбира се стандартната информация в демото може да бъде изцяло заменена с вашите текстове, снимки на мебели, дизайнери, екип и други. Както и може лесно да промените цветовата гама по своите предпочитания или стандарти на фирмата.

Подходящ за:

  • фирмен сайт за продажба на мебели
  • сайт визитка на физически магазин
  • уеб сайт за изработка на мебели по поръчка
  • портфолио сайт за мебели
  • и др.
1

допълнителни страници


Може да добавите всички страници, нужни за описанието на продуктите и дейностите извършвани от вашият бизнес. Както и редица други страници и подстраници, които биха помогнали на посетителите да се запознаят по-добре с Вас и със сайта ви. 

2

страница за Контакти


Страницата, която ще съдържа информация за връзка с Вас и която ще насочи посетителите към съответната локация на вашият бизнес, посредством опции като гоогъл карта за точнто местоположение на фирмата. Чрез формата за обратна връзка можете да получавате бързи запитвания относно услуги, продукти и други въпроси.

3

Галерия от снимки


В страницата Галерия можете да поставите целия снимков материал, свързан с дейността Ви, като имате възможност да систематизирате снимките в тематични албуми. Тук можете да покажете резултата от извършваната от Вас дейност във вид на изображения. Завършени обекти, дейности, събития и други.

4

Динамични шаблони


Посредством системата ни от готови, лесни за използване шаблони, можете само за няколко минути да структурирате всяка една страница на вашият уеб сайт така, сякаш е направена от професионалист. Просто местите с мишката и поставяте. След което остава само да заместите текстовете и снимките с Вашите.

5

Допълнителни Езици


Имате възможност да добавяте още езици към вашият уеб сайт. Така увеличавате възможностите на своя бизнес като го изнесете извън пределите на страната. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете лесно да добавите различни функционалности към уеб сайта си, като статистики за посещения, чатове, които биха спомогнали за по-добрата комуникацията с клиенти. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други такива. 

още демо сайтове

Можете да разгледате още професионално изработени предложения за тематични демо сайтове.

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: