Изработка на сайт за счетоводство

Демо уеб сайт за 
Счетоводни услуги

Тук може да видите примерна визия  на Вашия нов уеб сайт за счетоводни услуги. Професионално създаден от нашите дизайнери той ще удовлетвори напълно Вашата нужда от фирмен сайт. В демо версията можете да разгледате дизайна в детайли, както и да се запознаете с част от  функционалностите, които са използвани за направата на демото. Разбира се стандартната информация в демото може да бъде изцяло заменена с Вашата. Както и може лесно да промените цветовата гама, съобразено с изискванията и стандарти на фирмата Ви

Подходящ за:

  • сайт за счетоводство
  • онлайн магазин за канцеларски продукти
  • сайт визитка за счетоводна къща
  • портфолио сайт за счетоводни услуги
  • и др.
1

допълнителни страници


Може да добавите всички страници нужни за описанието на дейностите и продуктите, свързани с вашия бизнес. Както и редица други страници и подстраници, които биха помогнали на посетителите да се запознаят със сайта ви. 

2

страница за Контакти


Страницата, която ще даде на посетителите нужната информация за контакти като телефон, e-mail, факс, както и Гоогъл карта с точната локация на вашият бизнес. Чрез лесната да ползване форма за обратна връзка ще получавате бързи запитвания относно услуги, продукти и други въпроси.

3

Галерия от снимки


В Галерия можете да поставите целия снимков материал като имате възможност да го разделите в албуми. Тук може да изобразите резултата от извършваната от Вас дейност във вид на изображения. Завършени обекти, дейности и други.

4

Динамични шаблони


Посредством системата от готови шаблони лесно може да оформите стилистично и функционално всяка една страница на вашият уеб сайт. Просто местите с мишката и поставяте. След което остава само да заместите текстовете и снимките с Вашите.

5

Допълнителни Езици


Имате възможност да добавяте още езици към вашият уеб сайт. Това дава възможност да изнесете бизнеса си извън пределите на страната. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


За още по-голямо удобство можете лесно да добавяте различни функционалности като статисики за посещения. За по-добра комуникация с клиентите можете да добавите чатове. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други. 

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: