Изработка на сайт за салон за красота

Демо уеб сайт за салони за красота

Демо на сайт за салони за красота. Тук може да видите една примерна визия за новия Ви уеб сайт за вашето козметично студио или салон за красота. В демото можете да се запознаете нагледно с дизайна и част от функционалностите, които предлага системата и са изполвани за конкретния сайт. Разбира се стандартната информация и снимките в демото могат да бъдат изцяло заменени с Ваши представящи вашата дейност. Също така можете лесно да промените цветовата гама по своите изисквания. За да запазите вашата фирмена идентичност като цветова гама на салона или на вашият бранд.


подходящ за:

  • Сайт за козметично студио
  • Онлайн магазин за козметични продукти
  • Уеб сайт за салон за красота
  • Уеб сайт за соларно студио
  • и др.
1

допълнителни страници


Може да добавите всички страници, нужни за представянето на продуктите и дейностите, извършвани от Вашият бизнес. Можете да добавите и други страници с допълнително съдържание, с цел максимално доброто и изчерпателно представяне на бизнеса Ви.

2

страница за Контакти


Страницата, от която посетителите могат да получат информация за контакти , както и адреса на бизнеса Ви. Системата предлага редица опции като гоогъл карта с точно местоположение за Вашият офис, магазин, склад или друго. Лесна за използване форма за обратна връзка, чрез която потенциалните Ви клиенти могат да пускат бързи запитвания относно услуги, продукти и други въпроси.

3

Галерия от снимки


В Галерия можете да качите всички снимки, които искате да присъстват в уеб сайта Ви, както и да ги разделите в тематични албуми като например завършени обекти, дейности, събития, клиенти и други.

4

Динамични шаблони


Благодарение на лесната и удобна система от готови шаблони можете за минути да оформите дадена страница като тя да изглежда толкова функционална и красива, сякаш е правена няколко часа! Просто избирате шаблон, местите го с мишката и поставяте. След което остава само да заместите текстовете и снимките с вашите.

5

Допълнителни Езици


Имате възможност да добавяте няколко езика към Вашият уеб сайт. Това дава възможност да изнесете бизнеса си извън пределите на страната. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете лесно да добавите различни функционалности за още по-голямо удобство, като статисики за посещения. Чатове, които биха помогнали за подобряване на комуникацията с клиенти. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други.

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: