Изработка на сайт за онлайн продажби

Демо уеб сайт за онлайн продажби

Демо на уеб сайт за онлайн магазин. Посредством демото можете да видите един реален проект за това как може да изглежда визията на новия Ви уеб сайт за онлайн продажби. Тук можете нагледно да се запознаете с част от функционалностите, които предлага системата и присъстват в този сайт, като например шаблони, създадени специално за нуждите на онлайн магазините, бутон "Купи", кошница за пазаруване, различни методи на плащане и други удобни опции. Разбира се стандартната информация в демото може да бъде изцяло заменена с вашите текстове, снимки и продукти. Както и може лесно да промените цветовата гама на уеб сайта според  личните си изисквания или съобразено с цветовете на логото на фирмата Ви.

Подходящ за:

  • онлайн магазин за дрехи
  • онлайн магазин за аксесоари
  • онлайн магазин за обувки
  • онлайн магазин за очила
  • фирмен сайт на магазин 
  • сайт портфолио на магазин
  • и др.
1

допълнителни страници


Можете по всяко време да триете и добавяте нови страници и подстраници, описващи фирмата, дейностите, продуктите и всяка друга информация, с която бихте искали да запознате посетителите си.

2

страница за Контакти


Страницата, която ще съдържа информация за връзка с Вас - телефони, e-mail, факс, както и точно местоположение на Вашата фирма, магазин, склад или друго чрез гоогъл карта. Благодарение на формата за обратна връзка посетителите могат бързо и лесно да  Ви пускат запитвания относно услуги, продукти и други въпроси.

3

Галерия от снимки


В Галерия можете да поместите всички снимки, свързани с дейността Ви и да ги разпределите в албуми. Тук може да покажете резултата от извършваната от Вас дейност във вид на изображения. Завършени обекти, дейности, събития и други.

4

Динамични шаблони


Посредством системата ни от готови шаблони лесно може да оформите всяка една страница на Вашият уеб сайт така, сякаш е била изработена от професионалист! Просто местите с мишката избрания шаблон и поставяте. След което остава само да заместите текстовете и снимките с вашите.

5

каталог


В каталога можете да добавите всичките си продукти и да ги разделите в категории, да напишете подробно описание за всеки артикул, да добавите атрибути като размер, цвят и т.н. да впишете промоционална цена и да качите снимки.

6

мега меню


Мега менюто е опция, специално създадена за онлайн магазини. Накарайте сайта си да изглежда още по-професионално, а и удобно за посетителите.

7

Допълнителни Езици


Имате възможност да добавяте няколко езика  към вашият уеб сайт. Така можете да изнесете бизнеса си извън пределите на страната. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

8

ДОбавки към сайта


Можете лесно да добавите различни функционалности към уеб сайта си, като статисики за посещения, чатове, които биха помогнали за по-добра комуникацията с клиенти. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други такива. 

още демо сайтове

Можете да разгледате още професионално изработени предложения за тематични демо сайтове.

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: