Изработка на сайт за козметика

Демо уеб сайт за 
козметични продукти!

Тук може да видите примерна визия за Вашия нов уеб сайт за козметични продукти. Тази визия е създадена от нашите професионалисти за да може да изнесете бизнеса ви в интернет. В демото можете нагледно да се запознаете с дизайна и с част от функционалностите, които предлага системата, използвани за направата на конкретното демо. Разбира се стандартната информация в демо версията може да бъде изцяло заменена с вашата информация за предлаганата от вас козметика или козметични продукти. Както и може лесно да промените цветовата гама по своите изисквания за да съвпада с опаковките или логото на вашата фирма.

Подходящ за:

  • Фирмен сайт за козметика
  • Онлайн магазин за козметични продукти
  • Сайт визитка за козметичен продукт
  • Портфоли сайт за магазин за козметика
  • и др.
1

допълнителни страници


Може да добавите всички страници, нужни за описанието на дейностите и продуктите с които се занимава Вашият бизнес. Както и редица други, които биха помогнали на посетителите да се запознаят със сайта ви. Можете да добавите и други страници с допълнително съдържание.

2

страница за Контакти


Страницата, в която посетителите на сайта Ви ще могат да намерят допълнителна инфрация за връзка с вас, както и локацията на вашият бизнес. Системата предлага редица опции като гоогъл карта за точното местоположение на фирмата. Удобна форма за обратна връзка, чрез която можт да получавате бързи запитвания относно услуги и продукти, предлагани от Вас.

3

Галерия от снимки


В Галерия можете да подредите целият снимков материал, свързан с Вашата дейност в тематични албуми. Като например завършени обекти, дейности, събития и други.

4

Динамични шаблони


Посредством системата ни от готови шаблони лесно може да оформите стилистично и функционално всяка една страница на вашият уеб сайт. Просто местите с мишката и поставяте. След което, остава само да заместите текстовете и снимките с Вашите.

5

Допълнителни Езици


Имате възможност да добавяте повече от един език към вашият уеб сайт. Това позволява да изнесете бизнеса си на още по-високо ниво и извън пределите на страната. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете лесно да добавите различни функционалности за Ваше лично удобство като статистики за посещения или чатове, които биха помогнали за по-добра комуникацията с клиенти. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други.

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: