Изработка на сайт за фитнес клуб

Демо уеб сайт за фитнес клуб

Демо на сайт за фитнес клуб. Тук може да видите едно предложение за визия на новия Ви уеб сайт за Вашата фитнес зала. Дизайна е професионално изработен от нашите дизайнери и би отговорил напълно на Вашата нужда от уеб сайт за фитнес клуб. В демото можете нагледно да се запознаете с част от функционалностите, които предлага системата, използвани за направата на конкретното демо. Разбира се стандартната информация в демото може да бъде изцяло заменена с Вашите текстове и снимки на фитнес уреди, треньори, зала и т.н. Също така, можете лесно да промените цветовата гама на уеб сайта по своите изисквания, съобразено с цветовете на интериора в залата и стандартите на фирмата.

Подходящ за:

  • сайт за фитнес зала
  • онлайн магазин за спортни стоки
  • онлайн магазин за хранителни добавки
  • сайт за лични треньори
  • и др.
1

допълнителни страници


Можете да триете и добавяте страници в уеб сайта си по всяко време. Добавете всички страници и подстраници, нужни за описанието на продуктите или дейностите, извършвани от вашият бизнес. Можете да добавите и още страници с допълнително съдържание за вас като фирма и други.

2

страница за Контакти


Страницата, която ще носи информация за връзка с Вас - телефон, e-mail, факс, както и редица опции като гоогъл карта за точнто местоположение на фирмата. Формата за обратна връзка улеснява посетителите да изпращат бързи запитвания относно услуги, продукти и други въпроси.

3

Галерия от снимки


В страница Галерия, можете да поставите целия снимков материал, като можете да го разделите в озаглавени албуми. Можете да изобразите резултата от извършваната от Вас дейност във вид на изображения като например завършени обекти, дейности, събития и други.

4

Динамични шаблони


Посредством системата от готови шаблони лесно може да оформите всяка една страница на вашият уеб сайт така, сякаш над сайта Ви е работил професионалист. Просто местите с мишката шаблона и поставяте. След което остава само да заместите текстовете и снимките с Вашите.

5

Допълнителни Езици


Имате възможност да добавяте още езици към вашият уеб сайт. Това позволява да изнесете бизнеса си на друго ниво - извън пределите на страната. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете лесно да добавите различни функционалности за по-голямо лично удобство като статистики за посещения. Можете да добавите и чатове, които биха помогнали за по-добрата комуникацията с клиенти. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други такива. 

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: