Изработка на сайт за ресторанти

Демо уеб сайт за ресторанти

Тук може да видите примерна визия  на Вашия нов уеб сайт за вашето заведение - кафене, ресторант, гостилница или друго. Тук може да разгледате едно предложение за дизайн на новия Ви уеб сайт, разработено от нашите професионалисти. В демото можете да се запознаете с дизайна и с част от функционалностите, които присъстват в този сайт. Благодарение на гъвкавата ни платформа можете дори да си създадете онлайн меню в раздел Галерия. Разбира се стандартната информация в демото може да бъде изцяло заменена с вашата. Както и може лесно да промените цветовата гама, според цветовете на интериора в заведението или по фирмени изисквания

Подходящ за:

  • уеб сайт визитка за ресторанти
  • сайт портфолио за гостилница
  • фирмен сайт за кафене
  • сайт за клуб
  • и др.
1

допълнителни страници


Може да добавите всички страници нужни за описанието на продуктите и дейностите извършвани от Вашия бизнес. Както и редица други страници и подстраници, които биха помогнали на посетителите да се запознаят с Вас и сайта ви.

2

страница за Контакти


Страницата, която ще носи информация за връзка с вас - телефони, e-mail, факс, както и гоогъл карта за точното местоположение на фирмата. Чрез Форма за обратна връзка за да може да получите бързи запитвания относно услуги, събития, продукти и други въпроси.

3

Галерия от снимки


В Галерия можете да създавате тематични албуми и да триете и добавяте снимки в тях. Тук може да покажете резултата от извършваната от Вас дейност във вид на изображения. Завършени обекти, дейности и други.

4

Динамични шаблони


Благодарение на интуитивната ни система от готови шаблони, лесно може да оформите всяка една страница на Вашият уеб сайт. Просто местите с мишката и поставяте. След което остава само да заместите текстовете и снимките с вашите.

5

Допълнителни Езици


Системата дава възможност уеб сайтът Ви да бъде преведен на повече от един език, което ще изнесе бизнеса Ви на още по-високо ниво, извън пределите на страната. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете лесно да добавите различни функционалности като статисики за посещения. Чатове, които биха помогнали за комуникацията с клиенти. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други такива.

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: