Изработка на сайт за къща за гости

Демо уеб сайт за 
къща за гости

Разгледайте демо уеб сайт за къща за гости. Професионално създаден дизайн , отговарящ на съвременните тенденции откъм визия и функционалност. От демото можете подробно да се запознаете с уебсайта и част от функционалностите, които предлага платформата и са използвани в конкретния случай. Цветовата гама, както и стандартната информация могат изцяло да бъдат заменени с Ваши, като по този начин ще се запази фирмената Ви идентичност.

Подходящ за:

  • сайт за къща за гости
  • сайт семеен хотел
  • сайт за вила под наем 
  • сайт за къща под наем 
  • и др.
1

допълнителни страници


Можете да добавяте, триете и променяте страници по всяко време от удобния административен панел, до който имате пълен достъп. Въведете цялата информация, нужна, за да опише максимално подробно дейността и услугите Ви.

2

страница за Контакти


Тази страница носи на клиентите информация за връзка с Вас-телефон, e-mail, факс, както и Google карта с точната локация на вашият бизнес. От удобната форма за запитвания можете да получавате бързи въпроси от клиенти.

3

Галерия от снимки


В Галерия можете да поставите всички снимки, свързани с Вас и които биха били интересни за Вашите потенциални клиенти. Например снимки на стаите, на природата, Вашият екип, доволни клинети, събития и т.н.

4

Динамични шаблони


Чрез разнообразието от шаблони можете да създадете неповторима визия за уеб сайта си, придавайки му завършен външен вид и функционалност. И то само с няколко клика!

5

Допълнителни Езици


Имате възможност да добавяте още езици към Вашия уеб сайт. Това дава възможност потенциалните Ви клиенти от чужбина да изберат именно вас. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


За още по-голямо удобство можете лесно да добавяте различни функционалности като статисики за посещения. За по-добра комуникация с клиентите можете да добавите чатове. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други. 

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: