Изработка на сайт за кетъринг

Демо уеб сайт за Кетъринг

Ако имате идеи за предлагане на кетъринг или вече сте осъществили тази идея, представяме Ви примерна визия на Вашия нов уеб сайт - фирма за кетъринг, ресторант, заведение за бързо хранене, гостилница или друго. Демото е разработено от нашите професионалисти с цел да се запознаете с дизайна и с част от функционалностите, с които системата разполага. С гъвкавата платформа на 4стъпки дори имате възможност да предлагате и онлайн кетъринг услуги, като използвате модула Каталог. В демото е изполван стандартен текст, който Вие може да замените с Ваша информация. Освен това, ако искате Ваши уникални цветове да присъстват в дизайна, може лесно да промените цветовата гама на уеб сайта.

Подходящ за:

  • сайт визитка за фирма за кетъринг
  • сайт за заведения за бързо хранене
  • сайт визитка за ресторанти
  • сайт портфолио за гостилница
  • и др.
1

допълнителни страници


При попълването на сайта може да добавите необходимите Ви страници и в последствие да ги редактирате, изтриете или добавите нови. Със системата на 4стъпки може да добавите и подстраници, които да Ви помогнат по-добре да структурирате сайта.

2

страница за Контакти


Страницата за контакти ще предостави информация за връзка с вас - телефони, e-mail, факс, както и гоогъл карта за точното местоположение на фирмата. Формата за обратна връзка дава възможност да получите бързи запитвания относно услуги, събития, продукти и други въпроси.

3

Галерия от снимки


Модулът Галерия Ви дава възможност да създавате тематични албуми, да добавяте снимки в тях, да редактирате и да триете. С тези албуми може да покажете резултата от извършваната от Вас дейност във вид на изображения. Изготвени ястия, пития и други.

4

Динамични шаблони


Шаблонната система на 4стъпки е интуитивна система от готови шаблони, с които лесно може да оформите всяка една страница на Вашия уеб сайт по един уникален начин. Всичко, което трябва да направите, е да местите с мишката и поставяте на желаното място шаблона и след това да заместите текстовете и снимките с Вашите.

5

Допълнителни Езици


При нужда от повече езици, системата дава възможност уеб сайта Ви да бъде преведен, което ще подпомогне да  изнесете бизнеса си извън пределите на страната. Част от наличните езици са: Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


За Ваше удобство, можете лесно да добавяте различни функционалности, като статистики за посещения, чатове, които биха помогнали за комуникацията с клиенти. Също така може да добавите и рекламни кодове за реклама в Google adwords и други подобни инструменти.

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: