Изработка на сайт за автосервиз

Демо уеб сайт за 
автосервиз

В демо уеб сайта можете да видите един напълно функционален уеб сайт за автосервиз. Модерна визия, съчетана с комфорт за посетителите на сайта. Лесни за достъп страници и подстраници, като стандартната информация и снимки могат лесно да бъдат заменени с Ваши. Цветовата гама може да бъде изцяло персонализирана, съобразено с фирмената Ви идентичност.

Подходящ за:

  • сайт за автосервиз
  • сайт смяна на гуми на автомобили
  • сайт визитка за автоморга
  • портфолио сайт за фирма 
  • онлайн магазин за авточасти
  • и др.
1

допълнителни страници


 Разполагате с административен панел на уеб сайта си, което прави възможно лесно да добавяте и триете страници и подстраници, като добавите текст с подробно описание на дейността и услугите, които предлагате, както да сложите и снимки. Освен това, съдържанието им може да бъде променяно по всяко време.

2

страница за Контакти


Много е важно страницата с контакти да е добре попълнена, за да е лесно за посетителите да се свързват с вас. Освен това, платформата ни предлага възможност да сложите Google карта с точен адрес на Вашия бизнес -  офис, склад, сервиз и т.н. Удобната форма за запитвания ще предостави още по-голямо улеснение на Вашите потенциални клиенти да задават бързи въпроси към Вас.

3

Галерия от снимки


В Галерията можете да качите тематични снимки, като ги подредите в озаглавни албуми. Например завършени проекти, доволни клиенти, екип, база и т.н.

4

Динамични шаблони


Само с няколко клика можете дори сами да създадете неповторима визия за своя уеб сайт. Използвайки готовите шаблони, където просто трябва да заместите стандартната информация и снимки с Ваши, можете да придадете на всяка една страница красив и завършен вид.

5

Допълнителни Езици


Наличието на няколко езика за Вашия уеб сайт дава възможност на чужденци да стигнат до Вашите услуги. Както и възможността да изнесете бизнеса си извън пределните на страната. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


За още по-голямо удобство можете лесно да добавяте различни функционалности като статисики за посещения. За по-добра комуникация с клиентите можете да добавите чатове. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други. 

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: