Изработка на сайт за авто и мото аксесоари

Демо уеб сайт за 
продажба на авто и мото аксесоари

Представяме Ви едно предложение за уеб сайт за авто и мото аксесоари. Освен като фирмен уеб сайт за физическия Ви магазин, платформата позволява да създадете изцяло онлайн търговия. Всъщност конкретното демо е напълно функционален онлайн магазин за аксесоари за автомобили и мотори. А цялостната визия, която са постигнали нашите дизайнери е изградена с цел да предразполага потенциалните Ви клиент към покупка. 

Стандартната информация и снимки, използвани в демото могат лесно да бъдат заменени с Ваши. Цветовата гама може да бъде изцяло персонализирана, съобразено с фирмената Ви идентичност или личните Ви предпочитанияПодходящ за:

  • портфолио сайт за физически магазин за авто и мото аксесоари
  • онлайн магазин за авто и мото аксесоари
  • сайт за авточасти
  • фирмен сайт за авто мото аксесоари
  • електронен магазин за аксесоари 
  • и др.
1

допълнителни страници


  Благодарение на това, че имате пълен достъп до личния си административен панел, можете, когато пожелаете да променяте, триете или добавяте страници към уеб сайта си. Напишете всичко важно и интересно за Вашата дейност и фирма, като по този начин имате по - голям шанс да спечелите нови клиенти.

2

страница за Контакти


Тази страница е мястото, където Вашите клиенти ще търсят начини за връзка с Вас. Ето защо дайте точна информация за връзка. Оставете Вашите телефони, E-mail и т.н. Разполагате с форма за обратна връзка, както можете да поставите и Google карта с точен адрес на Ваш/и обект/и 

3

Галерия от снимки


В Галерия можете да триете и създавате нови озаглавени албуми, в които да качите снимки на Ваши партньори, клиенти, екип, снимки от събития и т.н.

4

Динамични шаблони


Посредством многобройните готови шаблони, от които можете да избирате, създайте дизайнерска визия на всяка страница от Вашия уеб сайт. Изключително лесно се работи с шаблоните - просто изберете, провлачете с мишката и поставете в полето. След това просто заменете информацията по подразбиране с Вашата.

5

Допълнителни Езици


Можете да добавите към уеб сайта си няколко езика, като по този начин ще спечелите вниманието и на потенциални клиенти чужденци. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Голямо удобство е, че можете да слагате различни добавки към уеб сайта си, като статистики за посещения, чатове, рекламни кодове за реклама в Google adwords и други. 

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: