Изработка на уеб сайт за продажба на обувки

Демо уеб сайт за 
продажба на обувки

Тук можете да разгледате едно демо на онлайн магазин за продажба на обувки. Демото е  създадено от нашите дизайнери като е постигната визия, която е приятна и същевременно продава. 

  Уеб сайт, който грабва вниманието и предразполага клиента да разгледа съдържанието. 

Цветовете и дизайна могат да бъдат променени според Вашите предпочитания и фирмени стандарти. Както и информацията по подразбиране да бъде изцяло заменена с Вашата.Подходящ за:

  • фирмен сайт на фирма за производство на обувки
  • сайт визитка за магазин за обувки
  • онлайн магазин за обувки
  • сайт каталог за продажба на обувки
  • и др.
1

допълнителни страници


Добавете лесно нови страници като впишете цялата  информация, нужна на посетителите, за да се запознаят с Вас. Изтъкнете качествата, с които се отличавате от конкуренцията във Вашата сфера и защо клиентите да изберат да пазаруват именно при вас.

2

страница за Контакти


В страница "Контакти" поставете информация за връзка с Вас, като телефон и e-mail. Освен това, можете да добавите и профилите си в социалните мрежи. Предоставяме Ви форма за обратна връзка, чрез която клиентите могат да Ви пишат бързи запитвания. От готовите шаблони можете да поставите Google карта и да посочите точния адрес на магазина, слада или офиса. 

3

Галерия от снимки


В Галерия можете да качвате снимки в отделни тематични албуми. Като например снимки изпратени от клиенти, снимки от магазините Ви, екипа, от процеса на изработка и т.н.

4

Динамични шаблони


Посредством десетките шаблони можете да създадете дизайнерска визия за всяка една страница от уеб сайта си. Просто си избирате шаблон, поставяте го и заменяте стандартната информация с Ваша.

5

Допълнителни Езици


Можете да добавяте различни езици към уеб сайта си, което дава възможност да изнесете бизнеса си извън пределните на страната. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете лесно да добавяте различни функционалности към уеб сайта си, които допълнително да улеснят работата Ви, като например статистики за посещения, чатове за подобрение на комуникацията с клиентите. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други. 

още демо сайтове

Можете да разгледате още професионално изработени предложения за тематични демо сайтове.

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: