Изработка на уеб сайт за хотел

Демо уеб сайт за 
хотели

Запознайте се с един примерен демо уеб сайт за хотели. Дизайнерска визия, която съчетава в себе си не само красота, но и функции. Като например специално създадената за нишата форма за резервации.

Вашият уеб сайт е Вашата визитна картичка за пред клиентите, така че е изключително важно представянето Ви да е на ниво. 

Цветовете, снимките и текстовете в демото са примерни. Всичко може да бъде модифицирано според Вашите фирмени стандарти.


Подходящ за:

  • сайт за хотел
  • сайт за хотелски комплекс
  • фирмен уеб сайт за стаи за гости 
  • сайт за къща за гости 
  • и др.
1

допълнителни страници


 Добавете нови страници и опишете цялата информация, нужна на клиента, за да се запознае с Вас и Вашия хотел. Имате пълен достъп до административния си панел, което значи, че можете да редактирате съдържанието, когато пожелаете.

2

страница за Контакти


В страницата с контакти освен телефони за връзка и email, можете да прибавите профилите си в социалните мрежи, както и Google карта, която да посочва точния адрес на хотела или хотелите Ви.

3

Галерия от снимки


В Галерия можете да добавяте нови албуми, които да озаглавявате тематично. Като например снимки от стаите, спа центъра, градината ресторанта на хотела, екипа и т.н.

4

Динамични шаблони


Чрез множеството от динамични шаблони можете да създадете чудесна визия за всяка страница на уеб сайта си. С шаблонната система се работи изключително лесно, като само трябва да заместите информацията по подразбиране с Вашата.

5

Допълнителни Езици


Можете да преведете сайта си на няколко езика, като това ще допринесе за авторитета Ви пред чуждестранните клиенти решили да отседнат именно при вас. Ето някои налични езици - Английски, Немски, Руски, Испански, Френски, Турски,  и др.

6

ДОбавки към сайта


Добавете различни допълнителни функционалности към уеб сайта си като например чатове статистики за посещения. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други. 

още демо сайтове

Можете да разгледате още професионално изработени предложения за тематични демо сайтове.

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: