Изработка на сайт за интериорен дизайн

Демо уеб сайт за 
интериорен дизайн

Тук може да видите визията, която нашите дизайнери Ви предоставят за новия Ви уеб сайт за интериорни решения. От демото можете да разгледате дизайна и да се запознаете с част от функционалностите на системата, които присъстват в този уеб сайт.  Разбира се, стандартната информация в демото може да бъде изцяло заменена с вашата, като гъвкавата ни платформа ви дава многобройни възможности за структуриране на уеб сайта Ви, според Вашите предпочитания и дизайнерско виждане. Може лесно да обновявате и добавяте информация, да създадете портфолио, както и да промените цветовата гама по своите желания или фирмени стандарти.

Подходящ за:

  • сайт портфолио за интериорен дизайн
  • уеб сайт за изготвяне на 3D проекти
  • фирмен сайт визитка за архитекти
  • сайт визитка за дизайнери
  • и др.
1

допълнителни страници


Може да добавите всички страници нужни за описанието на дейностите извършвани от вашият бизнес. Както и редица други, които биха помогнали на посетителите да се запознаят със сайта ви. Можете да добавите и други страници с допълнително съдържание.

2

страница за Контакти


Страницата, която ще насочи посетителите към съответната локация на вашият бизне. Вклчваща редица опции като гоогъл карта за точнто местоположение на фирмата. Форма за обратна връзка за да може да получите бързи запитвания относно услуги и други въпроси.

3

Галерия от снимки


Страницата галерия, в която може да поставите целия снимков материал. Тук може да изобразите резултата от извършванта от вас дейност във вид на изображения. Завършени обекти, дейности и други.

4

Динамични шаблони


Посредством системата ни от готови шаблони лесно може да структурирате всяка една страница на вашият уеб сайт. Просто местите с мишката и поставяте. След което остава само да заместите текстовете и снимките с вашите.

5

Допълнителни Езици


Имате възможност да добавяте още езици към вашият уеб сайт. Така можете да изнесете бизнеса ви извън пределите на страната. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете лесно да добавите различни функционалности като статисики за посещения. Чатове, които биха помогнали за комуникацията с клиенти. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други такива. 

още демо сайтове

Можете да разгледате още професионално изработени предложения за тематични демо сайтове.

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: