Изработка на уеб сайт за фирма за почистване

Демо уеб сайт за 
фирма за професионално почистване 

Представяме Ви едно демо, изработено от нашите дизайнери специално за сферата на професионалното почистване. Свежата визия създава чувство за уют, подреденост и чистота. Точно от тези дизайнерски качества се нуждае един такъв уеб сайт. Това е Вашата визитна картичка, която освен, че ще впечатли клиента, трябва да му даде и полезна информация. Примерните текстове и снимки ще бъдат заменени с Ваши, както и цветовете, подбрани за демото също са примерни и могат да бъдат персонализирани според Вашите предпочитания или фирмена идентичност.


Подходящ за:

  • сайт портфолио за фирма за почистване
  • онлайн магазин за почистващи препарати и уреди
  • фирмен уеб сайт за фирма за професионално почистване
  • и др.
1

допълнителни страници


Освен съществуващите страници по подразбиране, можете да редактирате, триете и добавяте нови страници, които да попълните с качествена и полезна за потребителите информация. Опишете дейността и услугите си добре. По този начин увеличавате многократно възможността да спечелите нов клиент.

2

страница за Контакти


Страницата с контакти ще съдържа всички възможни начини за връзка с Вас. Уверете се, че информацията, която сте дали е точна. Освен това, можете да сложите Google карта, която да посочва адреса на вашия офис или друг обект например. Формата за обратна връзка улеснява посетителите да Ви отправят бързи запитвания.

3

Галерия от снимки


В Галерията можете да качите тематични албуми и да добавяте в тях снимки редовно. Например можете да създадете албуми "Нашият екип", "Наши партньори", "Нашите клиенти", "Обекти" и т.н.

4

Динамични шаблони


Използвайки множеството от динамични шаблони можете да създадете наистина впечатляваща визия за всяка вече съществуваща или нова страница от уеб сайта си. Просто подберете шаблон, хванете го с мишката и го пуснете в работното поле. Сега заменете текста и снимките по подразбиране с Ваши. Това е!

5

Допълнителни Езици


Имате възможност уеб сайтът Ви да поддържа няколко езика, като това ще Ви позволи да обхванете по-широк кръг от клиенти. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете да добавите различни "удобства" към уеб сайта си, като например броят на посещения и статистики, чатове, които биха помогнали за по-добра комуникацията с клиенти и други

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: