Изработка на сайт за почистване

Демо уеб сайт за 
почистване

Запознайте се с визията и функционалностите на един примерен уеб сайт за фирма за почистване. От демото се вижда, че сайт като този би задоволил напълно потребностите на един фирмен сайт. Цветовете и стандартната информация могат да бъдат заместени с Вашите. Както и дизайна може да бъде променен, така че да отговаря на фирмената идентичност.

Подходящ за:

  • сайт за фирма за почистване 
  • сайт за домашни помощници
  • сайт за персонал за поддръжка на домове 
  • и др.
1

допълнителни страници


Може да добавите нови страници и подстраници, където да въведете подробно описание на дейностите и услугите, които предлагате. От административния панел на уеб сайта Ви  можете по всяко време да обновявате, добавяте и редактирате страници.

2

страница за Контакти


Страницата, от която Вашите потенциални клиенти ще получат информация за връзка с вас. Можете да поставите  Google карта, която да посочва точната локация на Вашия бизнес. За бързи въпроси от Вашите клиенти предоставяме удобна форма за запитвания

3

Галерия от снимки


В Галерия можете да поставите целия снимков материал като имате възможност да го разделите в озаглавени албуми. Тук може да представите Ваши обекти, събития, екип и т.н. под формата на снимки.

4

Динамични шаблони


Посредством системата от готови шаблони можете лесно да оформяте нови страници или да обновявате вече съществуващи. Само с няколко клика може да постигнете чудесни резултати.

5

Допълнителни Езици


Имате възможност да добавяте още езици към вашият уеб сайт. Това дава възможност да изнесете бизнеса си извън пределите на страната. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Системата дава възможност да добавяте  статистики за посещения на уеб сайта и чатове за по-добра комуникация с Вашите потенциални клиенти. 

още демо сайтове

Можете да разгледате още професионално изработени предложения за тематични демо сайтове.

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: