Изработка на сайт за официални рокли

Демо уеб сайт за официални рокли

Запознайте се с един демо уеб сайт за официални рокли. Демото е изготвено от нашите професионални дизайнери, като е подбрана впечатляваща визия и удобна за потребителя функционалност. Този уеб сайт всъщност е напълно завършен онлайн магазин за бални и сватбени рокли, чрез който можете да продавате успешно.

Цветовете, използвани за направата на демото, както и цялостното оформление, са примерни и могат да бъдат изцяло персонализирани, според Вашите изисквания и фирмена идентичност.


подходящ за:

  • Сайт за фирмен магазин за официални тоалети
  • Онлайн магазин за официални рокли
  • Уеб сайт за сватбени рокли
  • Уеб сайт за бални рокли
  • и др.
1

допълнителни страници


Добавете допълнителни страници, за да опишете максимално добре Вашата дейност и услугите, които предлагате. Можете в реално време да триете и добавяте нови страници.

2

страница за Контакти


В страницата с контакти оставете данни за връзка с Вас. Ние сме Ви предоставили удобна форма за обратна връзка, чрез която посетителите да Ви изпращат кратки запитвания. Както и можете да поставите Google  карта с точния адрес на Вашето ателие, магазин или шоурум.

3

Галерия от снимки


В Галерията можете да създадете отделни албуми, в които да качите тематични снимки. Например снимки на екипа Ви, доволни клиенти, снимки събития, магазина или ателието и т.н.

4

Динамични шаблони


Чрез лесната за използване система от готови шаблони можете бързо и лесно да оформяте всяка страница от Вашия уеб сайт. Просто изберете шаблон преместете го с мишката и поставете. След което остава само да заместите текстовете и снимките с Вашите.

5

Допълнителни Езици


Имате възможност да добавяте няколко езика към Вашият уеб сайт. Това дава възможност да обхванете по-широк кръг от клиенти. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете лесно да добавите различни функционалности, които ще Ви помогнат в още по-доброто управление на уеб сайта Ви, като например статистики за посещения. Чатове за подобряване на комуникацията с клиенти. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други.

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: