Изработка на сайт за автомобили

Демо уеб сайт за 
за автомобили

Демо на уеб сайт за авомобили. Тук може да видите демо визия, изработена от нашите дизайнери за новия Ви уеб сайт за продажба на коли. В демото можете да разгледате в реално време част от функционалностите, предлагани от системата и използвани за направата на конкретното демо. Можете да използвате сайта като фирмен сайт - визитка или сайт, чрез който да продавате. Разбира се, стандартната информация в демото може да бъде изцяло заменена с Вашата. Както и може лесно да промените цветовата гама, според своите дизайнерски изисквания или фирмени стандарти.

Подходящ за:

  • сайт портфолио за продажба на автомобили
  • сайт за продажба на лодки и яхти
  • сайт за продажба на кемпъри
  • сайт визитка за автокъщи
  • и др.
1

допълнителни страници


Може да добавите всички страници и подстраници, нужни за описанието на продуктите и дейностите извършвани от Вашия бизнес. Както и редица други страници, които биха помогнали на посетителите да се запознаят със сайта Ви. 

2

страница за Контакти


Страницата, в която ще се съдържа инфомация за връзка с Вас, както и опции като гоогъл карта за точнто местоположение на фирмата. Формата за обратна връзка улеснява посетителите да пускат бързи запитвания относно услуги, продукти и други въпроси.

3

Галерия от снимки


Страницата Галерия, ще съдържа снимков материал, свързан с продуктите и дейността на фирмата Ви. Можете да разпределите снимките в тематични албуми. Тук може да покажете резултата от извършваната от вас дейност във вид на изображения. Завършени обекти, дейности и други.

4

Динамични шаблони


Посредством системата ни от готови шаблони бързо и  лесно може да оформите дизайна и функционалността на всяка една страница на Вашият уеб сайт. Просто местите с мишката и поставяте. След което остава само да заместите текстовете и снимките с Вашите.

5

Допълнителни Езици


Имате възможност уеб сайтът Ви да е преведен на повече от един език. Така можете да изнесете бизнеса си на още по-високо ниво, извън пределите на страната. Ето някои налични езици - Английски, Испански, Френски, Руски, Турски, Немски и др.

6

ДОбавки към сайта


Можете лесно да добавите различни функционалности към уеб сайта си, като статистики за посещения, чатове, които биха помогнали за по-добра комуникацията с клиенти. Рекламни кодове за реклама в Google adwords и други такива. 

Още демо сайтове

Можете да разгледате още професионално изработени предложения за тематични демо сайтове.

Какво ПОЛУЧАВАТЕ с този уеб сайт!

Личен административен панел

Посредством административният панел на уеб сайта. Вие лесно може да поддържате съдържанието на сайта ви актуално. Просто с няколко клика може да промените изцяло съдържанието и облика му. Така не зависите от помоща на програмисти и други експертни лица.

Изцяло динамичен(мобилен) уеб сайт дизайн

Може да избирате от голям набор от мобилни уеб дизайни за вашият бъдещ уеб сайт. Така той, ще изглежда еднакво добре на всяко едно мобилно или стационарно устройство. Дизайна на вашия сайт може да бъде сменян периодично с няколко клика. Така можете да поддържате една актуална за времето си визия. Без да заплащате за това допълнително.

Оптимизиран и Бързо зареждащ сайт

Едно от главните условия след мобилнитият дизайн за по-добри позиции в GOOGlE е сайта да се зарежда бързо. Системата ни предлага няколко допълнителни функции, които могат драстично да увеличат бързината на зареждане на сайта ви.

Професионална поддръжка при нужда

Разполагаме с професионалисти, които ще се погрижат за вашите проблеми. Ако изпитате някакво затруднение ние бързо и лесно, ще го решим за да постигнете целите си. Ние няма да ви оставим да се борите сами. Нашите консултати ще ви предложат най-оптималните решения за успещен уеб сайт.

Кои са нашите предимства?

Основните причини поради, които бихте избрали нас.

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПОДОБРЕНИЯ

Нови темплейти и функционалности идват при вас без да сте ги поискали. Докато вие просто спите. На вас остава само да ги използвате.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Ние ще ви предложим оптимални цена без това да повлияе на качеството. За едно по-добро начало на бизнеса ви, без да натоварвате бюджета.

ГРАТИСЕН ПЕРИОД

Предлагаме ви възможноста да изтествате системата преди да заплатите.

100+ ТЕМПЛЕЙТИ

Достъп до широк набор от темплейти, който се увеличават непрекъснато за по-богат избор.

SEO ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ

След като направим SEO оптимизация на сайта ви. Той ще започне да излиза в по-челни позиции в търсачките като google, yahoo, bing.

ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ПЕРСОНАЛ

Ние, ще ви изслушаме внимателно, преди да предложим най-доброто решение за вас.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: