Статии

Редизайн на уеб сайт за интериорен дизайн
23 - 11 - 2015 | 11:20
0

Завършихме с редизайна на www.extravagancedesign.com - сайт за интериорен дизайн. Използвайки текстов и снимков материал от стария уеб сайт на клиента, екипът ни успя да изработи нов уеб сайт, който да задоволи изискванията на клиента, тъй като стария уеб сайт, направен при друга фирма за уеб дизайн, не покриваше модерните стандарти и изисквания. Използвайки модерна визия и съвременни технологии в програмирането и уеб дизайна, нашия екип се справи чудесно с редизайна на уеб сайта. По-долу ще намерите подробна информация, относно промените, които сме направили за сайта.

Промените направени по сайта са:

1. Индивидуален дизайн - Изработихме нов индивидуален уеб дизайн за нуждите на extravagance design.

2. Страница Портфолио - Избрахме модул Галерия за представяне на портфолиото на клиента. Също така, успешно сме прехвърлили всички проекти от предишния уеб сайт.

3. Публикации - Използвахме модул Новини за представяне на публикациите на клиента, като сме прехвърлили всички публикации от стария уеб сайт.

4. Страници - Добавихме нови страници и успешно прехвърлихме старата информация.

5. Форматирахме снимките - Снимките бяха оразмерени наново и адаптирани, така че да изглеждат еднакво добре на всички устройства, като телефони, таблети, компютри...

6. Форматирахме текста - Целият текст беше форматиран

наново, за да се чете еднакво добре на всички устройства.

7. Хедъри - Избрахме най-подходящите снимки от портфолиото на клиента за хедъри.

8. Воден знак - Клиентът имаше изискване за воден знак. Използвайки логото на фирмата, зададохме на сайта да използва воден знак при всяка качена снимка автоматично.

9. Специален код - Изработихме специален код за по-добра съпоставка на 3D визуализация и реализиран проект.

10. Добавихме контактната информация и google карта за адреса на фирмата.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: