Статии

Как да свържем бутоните Read More от шаблоните със страница от сайта
18 - 08 - 2015 | 14:59
0
В голяма част от новите шаблони, които са налични в админстрацията на сайтовете направени със системата на  www.4stupki.com са налични бутони. Тези бутони обикновено имат текст "Read More", което на български означава "Прочети Още". Целта на тези бутони е да се сложи линк/връзка към подстраница, където има продължение на текста.

Например погледнете снимката по-долу. В началната част на сайта са публикувани 3 блока (колони), които ясно показват няколкото услуги, които се предлагат от собственика на сайта, било то фирма или физическо лице. Всички услуги си имат подстраница и е необходимо посетителите ясно да разберат, че могат да прочетат повече за самата услуга, като натиснат бутона "Read More". При натискане на този бутон, трябва посетителят да се пренасочи към съответната страница. За целта е необходимо да се редактира този бутон и да се свърже с друга подстраница от сайта, като се сложи адресът на съответната подстраница.

Ето инструкции как да се промени "Read More" бутона в един уеб сайт:


1. Първо отидете в администрацията на Вашия сайт.

2. Отворете началната страница за редакция (или друга страница).

3. Намерете Read More бутона, ако вече сте добавили шаблон, който има такъв бутон. Ако не сте добавили, тогава от лявата колона, където има списък на всички налични шаблони, изберете един и го поставате в съдържаниео на сайта, като го влачите с мишката.

4. Натиснете с лявото копче на мишката в средата на бутона, за да може курсорът да се постави върху бутона. След това натиснете с дясното копче на мишката на същото място. Така ще се появи малко прозорче. Погледнете снимката по-долу:


Сега, трябва да натиснете върху: Добавяне/корекция на хипервръзкта (линк).

5. Ще се появи ново прозорче, където трябва да попълните адреса (URL), където да води бутона при натискане. Също така, можете да смените и текста върху бутона, който по подразбиране е "Read More". Погледнете снимката по-долу:


В нашия пример, ние сме сложили адреса на една от подстраниците от нашия уеб сайт: http://www.4stupki.com/pages/uslugi/firmen-ueb-sait също така сме сменили текста върху бутона от "Read More" на "Прочети още".

6. Запазете всички промени, като натиснете върху бутона "Добре".


Ако все още нямате уеб сайт, но имате нужда от такъв, било то за Вас или за Вашия бизнес, не се колебайте и си направете един със системата на www.4stupki.com бързо и лесно.

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: