Статии

Изработка на фирмен уеб сайт
19 - 11 - 2014 | 18:11
0

Какво е фирмен уеб сайт? И има ли нужда бизнесът ни от сайт?

 

 

Изработка на фирмен уеб сайтВ ерата на информационните технологии всеки уважаващ себе си бизнес има нужда от уеб сайт. Да, тук идва въпросът, защо да си даваме парите като ние не продаваме нищо в интернет. И какво бихме спечелили от един сайт? Дори и един бизнес да не бъде тясно свързан с интернет продажби(онлайн магазин), то той винати може да получи посещение генерирано от търсачките като Google, Bing, Yahoo и др. А всички знаем, че всяко посещение може да бъде превърнато в клиент. Всичко, което трябва да направим, е да си направим един добре структуриран и атрактивен за посетителите му сайт. Вижте този видеоурок, за да разберете как се прави уеб сайт с 4стъпки.

Много е важно човекът, който би попаднал на Вашия сайт лесно още от началната страница да получи информацията за извършваната дейност или услуга на дадената фирма собственик на този уеб сайт. Много често допускана грешка е да предоставим цялата информация в една страница това би объркало и дори изнервило нетърпелив човек, който иска да прочете точно това, което го интересува. А вместо тoва да получи една съвкупност от неструктурирани текстове без конкретика. Не пренебрегвайте опитното мнение на професионалистите, когато работите с такива, те виждат проблеми, които не са видими на пръв поглед за обикновения потребител.

Фирмен уеб сайт - това би била съвременната визитка в днешно време за един уважаващ себе си бизнес. Мислим, че е време сериозно да се замислите над идеята да си направите фирмен сайт и да направите бизнеса си достъпен за повече хора. В днешно време отпада максимата че хората харчат парите си само в радиус от 5 км от дома си. В разгара на интернет революцията тези статистики претърпяват огромно поражение.

Чичо Google е ваш приятел, но за да може да ви помогне, Вие трябва да му дадете шанс да ви популиаризира посредством Вашия фирмен сайт.

 

 

Изработка на фирмен уеб сайт

 

 

ЗАПИТВАНЕ
Име:
E-mail:
Телефон:
Вашето запитване:
Код за сигурност: